Flow Fitness Sports And Fitness Fitness Assessment

Fitness Assessment

I morges havde jeg en aftale på gymnastiksalen til en fitness -vurdering. Før jeg rejste løb jeg 3 miles på løbebåndet i min lejligheds fitnesscenter. Mit knæ generer mig stadig?

Jeg lavede en hurtig smoothie at drikke på vej – det havde spinat, proteinpulver, is, vand, chiafrø og en stænk juice.
Mine nyeste videoer

Hvordan man laver træning i underkroppen for løbere a
Hurtig tutorial af underkroppen til løbere træner en bevægelse. Dette inkluderer:
Sumo Squat
Omvendt Lunge – til højre
Omvendt Lunge – Venstre
Lateral lunge – bedst
Lateral lunge – venstre

Få denne måneds træningskalender for løbere nu på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 9 sekunder

Næste op
Podcast recaps fra 6. august
07:26

Direkte
00:00
08:21
03:09

Vurderingen gik okay. Jeg har dog meget arbejde at gøre for at komme til mine mål.

Mål:

1. Mister 20 pund

2. Bliv hurtigere

Evalueringen målte min vægt, max vo2, kropsfedt, bicep -styrke og flexibilty. Programmet foreslog med diæt og træning, jeg kunne nå mine mål på 13 uger. Jeg er klar over, at du ikke kan planlægge, hvad din krop vil gøre nøjagtigt, men det er godt at have en idé om, hvor lang tid det vil tage.

Træneren krydsede ernæringsmålene, fordi hun sagde, at vurderingen ikke tog højde for det faktum, at jeg er en atlet og potentielt træner til løb. Som det er, sagde planen, at min BMR var 1787 og anbefalede 1930 kalorier.

Efter vurderingen gjorde jeg 20 minutter på trappeklatreren. Jeg prøvede at stoppe indtil kl. 9:30, men så indså jeg, at jeg satte mig op til et styrt, fordi min smoothie kun var omkring 150 kalorier. Jeg prøver virkelig at holde sig til en bedre måltidsplan, der er godt tidsbestemt, så jeg lader ikke mit blodsukkernag (som det gjorde i weekenden). Jeg gik hjem for at spise!

Morgenmad: Alt, hvad jeg higer efter, var en banan og masser af PB. Det havde jeg med en halv TJ’s muffin.

Bemærk til mig selv: Medbring ikke PB med dig til bordet, det er svært at holde din ske ude af det!

Jeg er fra-ee-zeeing! Vi ses om lidt ?

Jeg tror, ​​jeg fandt mit næste løb – følg med på meddelelsen …

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *