Flow Fitness Sports And Fitness 12 Grundlæggende øvelsesbevægelser, du kan gøre på et fly

12 Grundlæggende øvelsesbevægelser, du kan gøre på et fly

Det kan virke vanskeligt at nå dine fysiske fitness -mål, når du rejser, såvel som tid, som du måske springer i stedet, bliver i stedet tilbragt med din ryglæge i en opretstående position. Det, man skal huske på, er, at enhver form for såvel som alle bevægelsesspørgsmål i søgen efter helbredet, selv på et fly. Faktisk er det især vigtigt at fortsætte med at bevæge ).

Mens de nuværende retningslinjer ikke muliggør shuttle -sprints i gangen, såvel som at hoppe, kan det gøre alle nervøse, der er et par træk, der kan aktivere dine muskler såvel som at holde din krop til at føle sig godt. Fra meget første klasse til den trange midterste sæde -metode i ryggen, lige her er nogle grundlæggende øvelser, du kan gøre på et fly.

Bevæger dig, du kan udføre i dit sæde

Alle disse er gode for dig, såvel som ingen af dem tager meget plads. Tænk på at fortælle dine naboer under flyvninger om dine planer, såvel som at invitere dem til at deltage i den fysiske kondition sjov. Du vil være den sundeste – og potentielt den lykkeligste – ROW i flyet! Gentag hvert trin flere gange under din flyvning for de bedste resultater.

Strækker sig

Hals: Vipp langsomt dit hoved foran såvel som bagud, så langt det vil gå. Vil du have en ekstra modstand? Med dit hoved vippet tilbage, hvile din hånd på panden samt tryk forsigtigt dog fast i det, når du bringer dit hoved fremad.

Lateral hals: Gå langsomt til dit hoved til det ideelle (prøver at røre ved dit øre til din skulder) såvel som derefter nøjagtigt det samme på venstre side. Få en vis modstand igen ved at trykke på din hånd mod dit ansigt, overfor den side, du læner dig ind i.

Skuldre: Træk på skuldrene tankevækkende og løfter dem lige så meget som dine ører såvel som at skubbe dem ned og derefter rulle dem baglæns såvel som fremad for at løsne dig selv. Gør et par skuldre ruller for at frigive endnu meget mere spænding.

Tilbage: Fold dig i halvdelen og prøv at få dit bryst til at røre ved toppen af dine lår samt holde i et par sekunder, før du langsomt vender tilbage til din siddende position.

Styrken bevæger sig

Bryst: Lad Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje som om du holder noget over dit hoved, eller klemme din telefon eller vandflaske, træk samt bøjning af dine brystmuskler, når dit træk den (imaginære eller rigtige) vare ned foran dig, mod dine knæ. Bare husk at holde dig helt oprejst, hvilket gør dine arme såvel som bryst til at gøre arbejdet.

Bicep Curls: At lave en knytnæve eller holde en lille vare Sporting CP Trøje som en telefon eller vandflaske, med albuerne i din talje, Arsenal FC Trøje tag din hånd op mod din skulder. I betragtning af at du sandsynligvis ikke har håndvægte, vil du kræve at producere modstand selv såvel som at foregive, at din arm ikke ønsker, at din hånd skal træde opad.

Abdominale sugninger: Udånding såvel som derefter engager dine abdominale muskler, trækker din mave op såvel som i. Hold i et sekund, og frigør derefter.

Lårproblemer: Lav en knytnæve med hver hånd samt placering af dem mellem dine knæ. Fang dine lår sammen såvel som hold i fem sekunder, og slip derefter. Dette vil engagere adduktorerne, dine indre lårmuskler.

Glute Presses: Spænd dine bagmuskler så meget som du kan så godt som i fem sekunder og derefter frigive. Dette skal hjælpe med at holde din bagside meget mere behagelig, mens du sidder i en lang flyvning.

Bevæger sig for at prøve, når indikeringen af fastenet er slukket

Når det er risikofri at træde rundt i kabinen, skal du gå til det! Sørg for ikke at blokere nogens måde, såvel som hvis du er bekymret for sikkerheden ved at udføre nogen form for disse træk, så tal med dine flyvende.

Lunges: Uanset om du kan gøre foran såvel som bagud lunger fra kabyssen, eller du prøver at sprænge din metode til toilet, får disse bevægelser dit blod til at flyde.

Squats: Du kan sandsynligvis ikke gøre disse i din række (medmindre du er i meget første klasse), men du skal have masser af plads til at lave et sæt squats, mens du venter på badeværelset.

Kalvforhøjelser: Krav noget fra hovedbakken? Hvorfor ikke slå et par sæt kalvestigninger ud, mens du gennemser med din bagage?

Er der andre fysiske fitness-bevægelser under flyvningen, du gør for at forblive fornuftige såvel som at fortsætte med at bevæge sig, mens du rejser? Deltag i samtalen!

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *