Flow Fitness Sports And Fitness Sportsadvokat Ryan Davis udnævnte administrerende partner til Bryan Cave Leighton Paisner’s St. Louis Office

Sportsadvokat Ryan Davis udnævnte administrerende partner til Bryan Cave Leighton Paisner’s St. Louis Office

Bryan Cave Leighton Paisner annoncerede denne uge, at sportsadvokat såvel som partner Ryan Davis vil tage tøjlerne på firmaets St. Louis -kontor, effektiv 1. maj. Han efterfølger Robert Newmark, der har ledet St. Louis -kontoret, fordi 2011.

Medsleder af BCLPs Sports & Home Entertainment Group såvel som en af ​​BCLPs mest aktive M&A såvel som forretningspartnere, repræsenterer Davis rutinemæssigt et antal af BCLPs populære sportsgrene såvel som erhvervskunder, herunder Tysklands fodboldlandshold Trøje St. Louis Blues, ST . Louis Cardinals samt Stifel lokalt såvel som alle 31 NHL -klubber eller deres ejere over hele USA såvel som Canada. Han har rådgivet forskellige offentlige såvel som personlige erhvervskunder, personlige selskabsejere såvel som sportshold, ejere, spillere og sponsorer i forbindelse med en bred vifte af spørgsmål.

Stifel-formand såvel som administrerende direktør Ron Kruszewski kommenterede: ”Jeg har arbejdet med Ryan, fordi han var associeret, og gik tilbage til 2005. I den tid har han rådgivet Stifel på næsten hver eneste af SS Lazio Trøje vores 30-plus erhvervelser. Han er en utrættelig, engageret, teamorienteret partner, der driver fantastiske resultater for sine klienter, for hans firma såvel som for St. Louis-samfundet. Jeg tror, ​​Ryan vil være en fantastisk leder for Bryan Cave Leighton Paisners St. Louis -kontor. ”

BCLP’s Sports & Home Entertainment Group er en af ​​kun to sportspraksis over Leicester City Trøje hele verden, der er anerkendt af Chambers som førende inden for sportslovgivning i både USA såvel som Storbritannien, såvel som BCLP’s M & A -metode anerkendes ofte af Refinitiv, F.K.A. Thomson Reuters for sin markedsledende indstilling i USA M&A for årlige afsluttede transaktioner efter tilbudstælling, ud over til midtmarkedstransaktioner efter tilbudstælling.

”Jeg er begejstret for denne chance for at lede St. Louis -kontoret, især på et så transformationelt tidspunkt for firmaet,” sagde Davis. ”Det er en bemærkelsesværdig ære at have chancen for at repræsentere mine partnere såvel som kolleger lige her i St. Louis, hvor firmaet blev grundlagt meget mere end 140 år tilbage såvel som mangeårige forbindelser med vores kunder med base i St. Louis Community. Jeg er især begejstret over at gøre det med vores nylige fusion såvel som med den udvidede platform såvel som kapaciteter, som Bryan Cave Leighton Paisner nu er i stand til at tilbyde vores klienter både lokalt i St. Louis såvel som i en virkelig verdensomspændende skala. ”

Davis har tilbragt hele sit juridiske erhverv med BCLP på St. Louis -kontoret. Blandt hans andre lederskabsopgaver blev han i medlem af St. Louis Office Recruiting Committee i et antal år, herunder at tjene som formand, såvel som han i øjeblikket leder en kontoromfattende indsats, der er forbundet med St. Louis-kontorets post-pandemiske arbejde miljø. Inden for det bredere St. Louis -samfund tjener han i bestyrelsen for St. Louis Sports Compensation såvel som er medlem af St. Louis Children’s Medical Facility Advancement Board. Han var formand for den 30. årlige St. Louis Children’s Medical Facility Day ved Six Flags Fundraiser -begivenhed såvel som har tjent i St. Louis Children’s Medical Facility Advancement Board’s Executive Committee. Davis har ligeledes været aktiv inden for ungdomssport, coachet sine børn, Kathryn såvel som Carter, i hele deres barndom i ekstern fodbold, indendørs fodbold, softball samt baseball.

”Jeg er hellere vokset op på St Louis -kontoret såvel som har set førstehånds, at en række af mine partnere leder firmaet såvel som dette kontor med utrættelig dedikation såvel som engagement,” sagde Davis. ”Som leder af St. Louis -kontoret har Bob sat en ekstremt høj bar, såvel som hans ledelse, vejledning såvel som medfølelse under pandemien i specifik, har været bemærkelsesværdig. Jeg ser frem til at overholde i fodsporene for dem, der kom foran mig, såvel som for at fortsætte skikken med lederskab på vores St. Louis -kontor. ”

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *