Flow Fitness Sports And Fitness New Brunswick Battle Sports -udgifter stemte i lovgivning

New Brunswick Battle Sports -udgifter stemte i lovgivning

Udgift 72, New Brunswicks Battle Sport Act, har vedtaget tredje læsning i dag, hvilket gør New Brunswick til den seneste provins Canadas fodboldlandshold Trøje for at tilbyde en juridisk ramme for ekspert såvel som amatørkampsport, der overholder Frankrigs fodboldlandshold Trøje den nylige Ændringer til Canadas straffelov.

Som tidligere omtalt nedenfor er højdepunkterne i den nyligt prægede New Brunswick Law:

Loven regulerer både amatør såvel som ekspertkampsport.

På amatørboksen er Judo, Karate, Tae Kwon, såvel som wrestling ‘ordineret’ kampsport.

Listen inkluderer Wales fodboldlandshold Trøje ikke amatør MMA, selvom afsnit 2 gør det muligt for regeringen at tilføje MMA og andre sportsgrene til fortegnelsen ved regulering.

Loven gør det muligt for regeringen at give provinsielle sportsorganisationer mulighed for at “godkende såvel som regulere” amatørkampsport. Når disse PSO’er er gjort, vil det have monopolmagter til at føre tilsyn med deres respektive sportsgrene. Realistisk, hvis der kan udvikles en PSO til amatør MMA i provinsen, kan der foretages en situation for at tilføje sporten til provinsens foreskrevne liste.

Loven udskærer en undtagelse fra kravet om PSO -tilsyn med amatørkampsport, nemlig undtagelsen ‘uddannelsesinstitutionen’. Amatør Battle Sports kan afholdes uden PSO-godkendelse i “En skole, universitet eller kvarterskole … hvis begivenheden afholdes som en del af institutionens læseplan eller programmering uden for læreplanen”.

På ekspertsiden producerer loven en provins bred kampsportkompensation, der får til opgave at godkende såvel som kontrolbegivenheder i ekspertkampsport (med undtagelse af ekspert wrestling). Her spejler handlingen for det meste andre jurisdiktioner med en provins bred kompensation, der har til opgave at føre tilsyn med “kampsport”, som er defineret som “en sport, hvor krigere bruger slående, kaste, kæmpende eller indsendelsesteknikker eller en kombination af disse teknikker”. Denne brede betydning fanger klart MMA. Kompensationen nyder de almindelige beføjelser, såsom at udstede licenser til begivenheder såvel som begivenhedsdeltagere, samt et greb i administrativt såvel som efterforskningsmagter til at garantere overholdelse.

Endelig straffer lovens § 42 i lovens kommunale kommissioner for deres beføjelser, der bringer en provins bred design til tilsynet med kampsport i New Brunswick.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

New Brunswick søger at fremstille provins Broad MMA/Combat Sports CommissionApril 22, 2014in “New Brunswick MMA Law”
Den tvivlsomme lovlighed af MMA i Monctonaugust 28, 2013in “Moncton Boxing samt Wrestling Commission”
Saskatchewan såvel som New Brunswick Battle Sport -lovgivninger nu i Forcemay 23, 2014in “New Brunswick MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *