Flow Fitness Uncategorized Trader Joes på Internettet

Trader Joes på Internettet

Jeg ved, at jeg ikke er alene i min kærlighedsbesættelse af Trader Joes. Der er hundreder af bloggere derude, der rave om TJ’er. Andre, der ikke har en TJ, er i nærheden af ​​dem, gør det til et punkt at stoppe i en butik, når de er ude af byen.

(kilde)
Mine nyeste videoer

5 minutters kørsel opvarmning a
Hurtig opvarmning til løbere. 5 minutters løb opvarmning før dit løb. Sådan gør du dig klar til at løbe. Forslag til, hvad du skal gøre, før du løber

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 34 sekunder

Næste UP.
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Direkte
00:00
08:21.
05:34

De er vurderet til den #4 sundeste butik i Amerika – hvilket indebærer, at de er på radaren for sunde levende blogs over hele landet.

(kilde)

Men de har ikke en solid tilstedeværelse på sociale medier. Jeg finder det skuffende og mailede dem i dag og spurgte, om de havde planer om at udvide deres sociale medier (og om de havde brug for mig til at hjælpe med det)?

Jeg ved, at jeg ofte nævner butikken og mine yndlingsprodukter! Mange, adskillige bloggere gør dette også. Forestil dig, hvor meget spil de ville få online, hvis de faktisk opmuntrede til forhold online?!

Hvem er for nogle kampagne for virksomheden til at ansætte mig og sprænge deres online tilstedeværelse?!

Åh, jeg spiste korn i morges og gik derefter på et meget langsomt løb. Korn før et løb fungerer aldrig for mig. Boo. Jeg møder en ven til frokost og har derefter en aftale. Ser jeg dig senere?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *