Flow Fitness Uncategorized Forberedelse til din allerførste 5K

Forberedelse til din allerførste 5K

3.1 miles – den perfekte afstand til din allerførste tur til en af verdens mest fremtrædende sportsgrene (til rekorden, det er omkring 6.000 Fitbit -trin). Vi hjælper dig med at navigere et par af de udfordringer, der rejser folk op, når Cerezo Osaka Trøje de starter et kørende program for allerførste gang, eller kommer tilbage til at løbe efter en pause.

Her er præcis, hvordan man korrekt kommer i gang.

Se også: 5 fordelagtige grunde til at løbe

Og husker ikke ikke at registrere sig for den allerførste Fitbit Tiburon Half Marathon & 5K nogensinde.

Tilmeld dig et 5K -løb
Det kan virke vanvittigt at indikere op til et løb, før du endda er begyndt at træne, men tro mig, det er motiverende. At have en løbsdato giver dig formål. Der er masser af ressourcer til rådighed til at opdage løb såvel som begivenheder. Regionale løbsforretninger har ligeledes træningsløb. Sociale medienetværk er ligeledes fantastiske placeringer til at ende med at være opmærksomme på regionale begivenheder.

Fokus på enkle mål
Running pakker en hel del bang for pengene. Du kan gøre det når som helst og hvor som helst, såvel som du ikke kræver meget for at komme i gang. Imidlertid mister en hel del mennesker kraftigt damp efter at have startet et løbsprogram, da løb hurtigt bliver vanskeligt. De fleste mennesker begynder også hurtigt. Lungerne begynder at brænde. Åndedræt bliver til pusting. Folk passerer dig på stien, modløshed sætter sig ind. Bliv ikke. Den største vanskelighed er at opdage det rigtige tempo. Denne oplevelse opstår for alle. Bare træg ned og skiftevis mellem jogging såvel som at gå.

Kør hver dag
Hvis du skyder i syv dage såvel som kun ender med at køre endda tre eller fire dage, er du på vej til at have Costa Ricas fodboldlandshold Trøje en fantastisk 5K. Se denne fantastiske TED -tale om værdien af at gøre noget nyt hver dag.

Hav det sjovt
En hel del mennesker samarbejder ikke med det samme, der løber med sjov. Men jo sjovere du har med det, desto mere sandsynligt vil du holde dig til det. Så accepter det, smil såvel som slap af.

Tæl trin, ikke miles
Alle vil spørge dig om Miles. Præcis hvor langt gik du? Præcis hvor langt kørte du denne uge? Hvad er dit måltid for dit løb? Fokuser ikke på numrene, når du træner til din allerførste 5K. Bare kom derude, hver dag, såvel som at fokusere på at tilfredsstille dit daglige Fitbit -trin -mål. Undlad ikke at huske, at gåtællinger lige så meget som at køre!

Sæt dig selv op til succes såvel som overfladen stærk
Vis altid fugtformet såvel som med brændstof i tanken. Du bliver meget bedre til dette, jo mere krydret får du med dine løb såvel som afstande. Undlad ikke at huske at medbringe nogle hurtigt fordøjelige kulhydrater som en banan eller en organisk energi/granola bar, men eksperimentere med et par forskellige fødevarer, som din krop gør finest med. samt sørg for at overflade stærk. Det vil gøre dit løb så meget mere givende.

Hvis du overholder disse tip, har du det godt med din metode til succes. Der vil være nogle vanskeligheder undervejs. Du kræver virkelig at opdage en kilde til motivation såvel som energi, der fungerer for dig. Husk at altid være tålmodig såvel som at lytte til din krop – såvel som ikke lad skaderne svage dig ned. De forekommer for alle, så hold dig positive såvel som held og lykke!

Jenn Pattee er en konkurrencedygtig ultrarunner, uden for fysisk fitness -maven samt hensynsløs forfølger af spilletid. Hun etablerede San Franciscos grundlæggende træning i 2008. Hver morgen såvel som aftenen tager hun såvel som sit team af undervisere grupper af hengivne amatøratleter med naturskønne stier, såvel som geniale tværtræningsrutiner designet til at øge udholdenhed, fleksibilitet, kerne udholdenhed såvel som hastighed. Hun har lige for nylig komponeret om run-commuting.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem eller velvære eller tilstand. Undersøg Tunesiens fodboldlandshold Trøje altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *