Flow Fitness Uncategorized Græder på arbejde …

Græder på arbejde …

Min bror sms bare et billede af min kat sovende og sagde, at han var trist og savnede mig? Intet som at græde på arbejde for at få dine kolleger til at tro, at du er ustabil … tak Michael, tak. Her er Perros til sjov?

Og så ved frokosten døde mit kamera? Det tænder ikke engang mere! Boo. Jeg er fattig, så et nyt kamera bliver hårdt. Ben har en cam, som jeg vil bruge for nu. Jeg handler rundt for en god, så lad mig vide, om du har nogle forslag/gode tilbud.
Mine seneste videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse og mere. Jeg fik den traditionelle test, og Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
4 minutters stående kerne træning for løbere
04:31

Direkte
00:00
08:21
05:16

Dette billede er fra min halliktelefon. Undskyld for kvaliteten. Jeg tænkte på ikke at tage et billede, og måske ville det betyde, at kalorierne ikke tæller (som hvis du bryder en cookie i stykker, som kalorierne ikke tæller, da de falder ud). Men her er det alligevel … glad fredag ​​på trods af min downer af et indlæg! Nogen (denne pige) har brug for en drink!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *