Flow Fitness Sports And Fitness Pi-firmaet Jacoby & Meyers ‘partnere’ med Los Angeles Dodgers

Pi-firmaet Jacoby & Meyers ‘partnere’ med Los Angeles Dodgers

Los Angeles Dodgers har Olympique Marseille Trøje afsløret et flerårigt partnerskab med Jacoby & Camerouns fodboldlandshold Trøje Meyers, som nu er det officielle lovgivningsfirma for Dodgers. Partnerskabet vil omfatte skiltning i stadium ud over en eksistens på Dodger Radio-udsendelser.

”Du kan ikke tro på Los Angeles uden at tro på Hollands fodboldlandshold Trøje Dodgers, der er mere end bare et sportshold, dog en del af kvarteret her. Med dette partnerskab mener vi at fortsætte med at forbedre vores egne bånd til kvarteret såvel som at hjælpe flere Angelenos med at få adgang til den allerbedste juridiske såvel som medicinsk behandling, hvis de bliver såret, ”sagde Jacoby & Meyers administrerende partner Michael Akiva.

”Vi er stolte af at telefonopkald Jacoby & Meyers, det officielle lovgivningsfirma for Dodgers, da to mangeårige Los Angeles-institutioner går sammen i dette flerårige partnerskab,” sagde Corey Norkin, Dodger vicepræsident for verdensomspændende partnerskaber. ”Ligesom Dodgers er Jacoby & Meyers hengiven til at tjene Los Angeles kvarter med entusiasme såvel som stolthed.”

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *