Flow Fitness Sports And Fitness 2016 mål inspicerer såvel som nøjagtigt hvordan jeg blev låst i mit hjem

2016 mål inspicerer såvel som nøjagtigt hvordan jeg blev låst i mit hjem

hej! Præcis hvordan har du det? Præcis hvordan var din juni? Det er 1. juli, hvilket angiver noget, der er meget vigtigt for mine medmålsættere derude:

Året er halv metode over så godt som vi skal inspicere med vores 2016 -mål
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – nøjagtigt hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse såvel som mere. Jeg fik standardtesten såvel som Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
07:15

Direkte
00:00
08:21
05:16

Hvordan har du det med dine mål såvel som beslutninger for dette år?

Mine mål for 2016:

1. Kør 2016 miles. Ja, jeg vil køre året!

Status: For at køre 2.016 miles på et år (52 uger) kræver du i gennemsnit 40 miles om ugen. Jeg har gennemsnitligt i gennemsnit mellem 34 samt 40 miles om ugen såvel som ofte meget mere end 40. Så jeg er på sporet, men jeg kræver for at holde meget bedre redegørelse for alle mine miles. Jeg tror, ​​at mit største problem ikke vil køre ikke hele kilometertal, men ikke holde passende spor såvel som ikke at have ‘bevis’, hvis kun for mig selv.

Jeg kan løbe i timevis, men kan ikke tage 2 sekunder at komponere det. <- Måske må jeg arbejde på det næste år! 2. PR i maraton. Jeg er bare nødt til at gå ud og blive komfortabel med at være urolig. Status: Jeg træner til et maraton -ideal nu såvel som at sigte mod 1 hastighed eller temp -løb om ugen samt komme i højere kilometertal. Jeg er meget glad for min konsistens ikke så meget min hastighed. Jeg kan også være nødt til at tro på at tabe sig, da mine maraton -PR'er var, da jeg var omkring 10 pund lettere. Jeg er ikke så stor form, som jeg var, da jeg prede såvel som det kom med en hel del racer såvel som kilometertal-hvilket tager tid i betragtning af at jeg ikke ønsker at blive såret. Men jeg arbejder på det såvel som at føle mig som . Jeg tror, ​​det vil tage mig ca. 6 måneder at udvikle sig så meget som mit PR-niveau, så det er stadig muligt at tage meget arbejde. 3. Gå på en budgetplan samt spare 20% af min indkomst. Status: Jeg har ikke rigtig gjort noget ved dette. Jeg abonnerede på QuickBooks for at holde styr på omkostninger såvel som betalinger såvel som fakturaer er dog ikke budgetteret for at spare penge. Det gør jeg i dag. Jeg tænker ligeledes på ikke at få nogen form for nyt afslappet tøj resten af ​​året. Jeg fandt en hel del tøj, jeg havde på opbevaring lige for nylig (jeg lagde derinde, da jeg lavede min kapselgarderobe) såvel som jeg skal bære dem, før jeg fik noget andet. Måske ikke en 100% uden købspolitik, men lægger en enorm grænse for den. 4. TBD Jeg tror på koster meget mere tid med de mennesker, jeg elsker. De er ret store. Status: I betragtning af at jeg har studeret til mit sundheds- og wellness -coaching -akkreditering brugte jeg en hel del af min ekstra tid på det. Nu hvor forelæsningerne såvel som test er udført, vil jeg se min mor såvel som Lil -søskende såvel som min niese, når jeg var en uge. Sidste måned kogte jeg blåt forklæde med Matt & vi vil hænge ud i en hel uge snart, når mine forældre går på krydstogt. Jeg er sikker på, at han vil være utrolig syg af mig i slutningen af ​​det! Bonus: Jeg sagde ligeledes tilfældigt, at jeg vil opdage nøjagtigt, hvordan man begynder en afslutning med grundlæggende materialer som pinde såvel som måske en afsluttende starter i skoven. Status: Jeg nyder en hel del nøgen såvel som bange såvel som stadig ikke noget koncept nøjagtigt, hvordan man gør det igennem i naturen. Men jeg vil spørge min anden søskende i betragtning af at han bare gik til Yosemite, hvis han opdagede noget om at overleve i naturen. Da jeg undersøger mine mål, kan jeg også evaluere min måned ... Bedste løb spiser samt gentag fra juni Bedste løb Den dag, jeg kom til Florida såvel som faldt på min løb, så så tre manater såvel som det gjorde hele mit liv bedre. Jeg havde ligeledes et virkelig godt tempo -løb i sidste uge, som jeg påpegede på Instagram, men ikke her. Overhold sammen med for tilfældighed såvel som at køre. Bedst spise Denne enkle s’mores -dukkert er så enkel såvel som lækker. Bedste offentliggør jeg gerne gentage Hvorfor madafhængighed er værre end andre afhængighed Den gang blev jeg angrebet i Florida Og til sidst må jeg dele, hvorfor jeg blev låst inde i mit hjem i dag ... Da jeg åbnede døren i morges for at køre, så jeg en edderkopweb gå fra væggen foran min dør til bushen på siden af ​​den. Det var en flerlags edderkop-webideal foran min dør, der fuldstændigt blokerede for min sti. Der var en lille række Spider Web i går, såvel som jeg bare svækkede den væk. Men i dag var der meget mere snore tilbage med hævn! Denne gang var jeg nødt til at gå tilbage ind for at få noget for at tørre det ud af vejen. Forestil dig dette: Den ene tilfældige rødhårede løberkvinde i det komplekse, der træder uden for sin lejlighed ... hun stopper såvel som stirrer på noget foran hende (men du ser ikke noget). Hun vender sig rundt, går tilbage indeni såvel som kommer ud med en vad papirhåndklæder. Derefter vinker hun desperat papirhåndklæderne i luften foran hende uden nogen åbenbar grund. Derefter træder træder tilbage i et øjeblik, vender tilbage uden papirhåndklæder såvel som til sidst løber ud som en underlig. Jeg oplyser dette, da jeg efter at have gjort min uopdagelige Spider Web Dance så en person i Auto -parkering meget overfor min hoveddør bare stå der og stirre på mig forvirret. Ha! Det er mit liv. Spørgsmål: Præcis hvordan kommer dine mål for dette år med? Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *