Flow Fitness Uncategorized 5 Metoder til at fortsætte med at køre frisk i det nye år

5 Metoder til at fortsætte med at køre frisk i det nye år

Lad os være ærlige: Alle af os sidder fast i ruts nu såvel som da. Selv den mest diehard blandt os har brug for en periodisk forfriskning, noget at stoke den indre flamme såvel som at genindføre entusiasmen for at køre såvel som motion. Begynd det nye år på højre fod bogstaveligt talt. Kom ind i din cardio, mens du fortsætter med at køre sjovt med disse fem koncepter til at sætte “sjov” i “Run” for 2019.

1. Vælg et destinationsløb
I stedet for at arbejde omkring træning, skal du integrere det i din rutine. Oplev en sjov ny region, du gerne vil udforske, samt gå ind i et løb i dette område. Personligt kan jeg godt lide Napa-to-Sonoma Wine Country Half Marathon. Jeg har gjort dette løb såvel som tilbragt ugen efter at have turneret vinmarkerne, vingårde samt kurbade af vinlandet. Ja, det er en splurge. Såvel som ja, det er værd at hver krone.

2. Bed nogen uforudset om at løbe
Hvis du forstår nogen, der er en løber – enten på din opgave eller i nabolaget – skal du spørge ham eller hende til at deltage i dig til et Irans fodboldlandshold Trøje løb. Løb har en tendens til at forene mennesker såvel som der er en bestemt glæde ved at gøre en ny bekendt. Du kan ligeledes bede en ikke-løber om at køre med dig. At se verden med friske øjne kan hjælpe dig meget bedre med at sætte pris på, hvad du har. Plus, vil du introducere nogen, der er nye til glæden ved at løbe.

3. Lyt til en lydbog
Lad os håndtere det, løb kan være ligefrem kedeligt. Du kræver dog ikke at sprænge de nyeste melodier for at bevæge sig. Hvis du aldrig har prøvet at lytte til en lydbog under et løb, skylder du dig selv. Oplevelsen kan være temmelig underholdende. At tage en fantastisk bog på din hverdagstur kan gøre det at køre temmelig engagerende.

4. Invester i et nyt par løbesko
Et stort par løbende spark vil udgiftspil en heftig del af forandring, men investeringen vil gøre en forskel. Det vil resultere i to ting. For det første vil det gøre det mere behageligt at løbe. For det andet kan det fungere som en indirekte motivator. Hvis du ikke sætter de nye sko til brug, vil du føle dig mægtig skyldig over omkostninger alle de penge til intet. Håndter aktivt din skoinvestering så godt som den vil give et sundt afkast.

5. Prøv en runabout
De indfødte aboriginiske mennesker i Australien har et ritual, de overholder, når ting i landsbyen får lidt, ja, uaktuelt. De gik ud på walkabout. Dette består i det væsentlige Leicester City Trøje af at forlade fortroligheden af daglige omgivelser såvel som at vandre frit. Nogle Santos Laguna Trøje gange varer disse walkabouts to dage, undertiden to uger. Bring nyt liv til din rutine ved at tilpasse dette koncept til en runabout.

Forlad hus en morgen med nogle penge i din shorts eller pakke, såvel som tilbring hele dagen udendørs roaming. Kør, når du vil løbe, jogge, hvis det føles rigtigt, eller gå, hvis det er din præference på det tidspunkt. Bare skub dig selv så hårdt – eller så let – som du ønsker. Hvis du har lyst til en latte, skal du stoppe såvel som en. Den vigtige ting er, at du er udenfor og bevæger dig fra Sunup til solnedgang. Jeg forsikring om, at du går tilbage med din dør en ændret person.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem eller velvære eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Dean Karnazes

Dean Karnazes er en internationalt anerkendt udholdenhedsatlet såvel som en bestsellerforfatter til New York Times, Dean Karnazes har skubbet sin krop og sind til ufattelige grænser. Blandt sine mange resultater har han løbet 350 konstante miles og foregående søvn i tre nætter. Han løb over Death Valley i 120-graders temperaturer, såvel som han løb et maraton til Sydpolen i ugunstige 40 grader. Ved ti forskellige lejligheder har han kørt en 200-Mile Relay Race Solo, der kæmper sammen med hold på tolv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *