Flow Fitness Sports And Fitness Advokatfirma øger opmærksomheden omkring det foreslåede lovforslag, der truer rettighederne til NCAA College-Athletes ‘

Advokatfirma øger opmærksomheden omkring det foreslåede lovforslag, der truer rettighederne til NCAA College-Athletes ‘

Et advokatfirma, der hævder ”en lang track record for at støtte og opretholde rettighederne for college-atleter siger, at et nyligt foreslået lovforslag anlagt af Sen . Roger Wicker til senator Maria Cantwell har potentialet til at rane hundreder af tusinder af college-atleter af deres retfærdige rettigheder til kompensation for deres navn, image og lighed. ”

Hagens Berman opfordrer college-atleter til at uddanne sig om lovforslaget, deres rettigheder og hvordan man kontakter medlemmer af Kongressen.

Hagens Berman har repræsenteret klasser af universitetsstuderende før, opnået en afvikling på 208 millioner dollars mod NCAA vedrørende antitrustrelaterede studenterstipendier, en kombineret $ 60 millioner bosættelse mod elektronisk kunst og NCAA vedrørende spillerens lighed om lighed i videospil og en yderligere afvikling, der er værdsat til 75 millioner dollars om hjernerystelser og sikkerhedsprotokoller og en retssejr, der vælter NCAA -retningslinjer, der begrænser uddannelsesbaseret kompensation.

”College -sportsindustrien har været enormt lukrativ for enhver involveret part undtagen spillerne selv – selve dem, der gør selskabet med college -sportsgrene og fylder sæder og bygger kultfølgende fans,” sagde Steve Berman, administrerende partner for Hagens Berman og Advokat, der repræsenterer college-atleter mod NCAA. ”I bedste fald er dette lovforslag en vildledt og overbegrænsende foranstaltning for at føre tilsyn med en hel branche. I værste fald er det udviklet til at damprulle rettighederne for college-atleter til at modtage endda en del af de multibillion-dollar-tilbud baseret på deres navne, billeder og lighed. ”

Senatorer, der sælger studerende

Virksomhedens advokater siger, at lovforslaget, der er foreslået af Sens. Wicker og Cantwell, står for fuldstændigt at udslette juridiske bestræbelser på at beskytte college-atleters rettigheder til deres navn, image og lighed-som har fungeret som pengeindtægter for NCAA, dets medlemmer og konferencer i årtier.

”Cantwell og Wickers foreslåede lovforslag ville i det væsentlige give NCAA et get-out-of-fængsel-fri kort,” sagde Berman. ”Det ville fortsætte med at give NCAA mulighed for at slippe af med at have ulovligt forhindret atleter i at modtage kompensation for brugen af ​​deres navn, image og ligheder.”

Spørgsmålet er i øjeblikket genstand for en antitrustklassesag, der hævder, at NCAA og andre tiltalte overtrådte føderale antitrustlove i at overholde en bestemt undergruppe af NCAA-amatørismålsretningslinjer, der forbyder college-atleter at modtage noget af værdi i bytte for den kommercielle brug af deres navn og lighed.

Lukrative tilbud

Virksomhedens advokater siger, at college-atleter er længe for sent for deres rimelige andel af den massivt rentable college-sportsindustri.

Mere end 100 trænere på Division I -skoler tjener over $ 1 million om året, hvor de top 25 fodboldtræner tjener et gennemsnit på $ 5,2 millioner årligt og de top 25 basketballtræner, der tjener et gennemsnit på $ 3,2 millioner årligt. Medianlønnen for en atletisk direktør ved en Division I-institution er nu over $ 500.000 om året, og college-atleter forbliver magtesløse til at realisere den kommercielle værdi af deres egne navne og lighed. I studieåret 2017-18 udgjorde sponsorudgifter på college-atletiske afdelinger, konferencer, skålspil og relaterede ejendomme 1,24 milliarder dollars. I 2015 genererede USCs atletikafdelings aktivitet på sociale medier angiveligt indkomst for Fox Sports (skolens rettighedsindehaver) nær midt-seks-figurerne i henhold til retssagen.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *