Flow Fitness Sports And Fitness 5k på den fjerde

5k på den fjerde

Happy Fourth of July!

Jeg startede min dag med en regional 5K i byen Commerce.
Mine seneste videoer

Golden Retriever tager ikke sine piller!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Næste op
5 minutters løb opvarmning a
05:34

Direkte
00:00
08:21
02:19

Siden jeg løb 11 miles i går gjorde jeg bare dette for sjov? Susan såvel som jeg løb sammen såvel som tog en gående pause, da hun har Achilles -problemer.

Før jeg rejste havde jeg en halv bagel såvel som naner med PB. Jeg var ikke sulten, men jeg er normalt super sulten dagen efter en lang løb såvel som ikke ønskede at sulte midt i løbet.

Efter løbet deltog vi i nogle appelsiner såvel som H2O.

Dette var mit allerførste løb med en god ven så godt som jeg havde det sjovt! Jeg tror, ​​jeg lader løbe stress mig også meget nogle gange. Susan så godt som jeg allerede planlægger endnu et løb mere sammen! Jeg vil tale mere om det i næste uge, men det er stort!

Som forventet var jeg sulten efter løbet såvel som skyndte hus for at lave pandekager. I i mine p’cakes …

1/2c æg slåere

1/2 havregryn

1TB WW -mel (tilføj mere eller mindre til foretrukken tykkelse)

Bagepulver, salt, kanel, Stevia -pakke

chiafrø (drysset på under madlavning siden jeg glemte)

Se, chiafrøene ligner peber. Jeg antager, at jeg ikke vil vinde “Chef of the Year” -prisen denne gang omkring. Darn, såvel som jeg havde min accept tale alle skrevet ud …

Toppet med mandelsmør såvel som sirup? IH, du godeste! Denne morgenmad var netop det, jeg havde lyst til såvel som så lækker.

Mens jeg laver mad, spiste jeg et af de vanskelige kogte æg, som Ben producerede morgenmad. Jeg tager også hans mad meget, men denne gang var det lækker såvel som nødvendigt.

Derefter gik vi til kirken med mine forældre såvel som gik til frokost bagefter. Jeg var ikke sulten, da jeg lige havde spist (dette sker aldrig), men deltog i nogle chips såvel som salat.

Vi gik til El Pescador. Der er en hel del af disse omkring så godt som du kan helt regne med fremragende mad med alt, hvad du bestiller.

Ben insisterede på, at jeg tog et foto af hans fantastiske Pescado (Fish) -skål. Jeg smagte det såvel som enig i, at det var ganske lækkert. Han fablede om det!

Han startede med en rejesuppe. Dette var Ben’s allerførste gang på El Pescador såvel som ved hans reaktion, jeg er sikker på, at vi kommer tilbage.

Matt (min bitbror) mindede os om, at vi var nødt til at stoppe for fyrværkeri. Undersøg hans tyvegods!

Fyrværkeri skræmmer mig, men jeg er glad for, at de ikke er ulovlige her. Bare vær ekstremt meget ekstremt omhyggelig!

Jeg laver i øjeblikket min flagkage. Jeg brugte Ol ‘Boxed Cake Mix såvel som græskar trick. Tilsæt bare en dåse græskar til en kasse med kage (ingen olie eller æg nødvendige) til en sundere dessert. *Jeg tilføjede ligeledes 1/2 æble sauce såvel som noget vand, da det var metoden også tørt.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Boston Marathon mandag, dog en online 5K

Boston Marathon mandag, dog en online 5K

Jeg kørte Boston Athletic Association online 5k i dag! Så godt som det er maraton mandag, ja, det er teknisk 5k mandag … dog t

Disney World 5K Race Recap

Disney World 5K Race Recap

Walt Disney World 5K Race Recap. Kør Disney Expo, 5K Race samt Begin Line Photos. Tips til at køre WDW Race Weekend

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap såvel som gennemgang. Irvine halvskørAlf Marathon Running Program samt raceevaluering samt tip til

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultater samt sammenfattning. AFC halvmaratonbilleder. Kører ind

Dette er grunden til, at jeg løber

Dette er grunden til, at jeg løber

Hvorfor jeg løber. Alle af os har forskellige grunde til, at vi kører. Det er dog forbløffende, at vi kan linke med kørsel såvel som sociale medier.

snør irvine halvmaraton

snør irvine halvmaraton

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Orange -regionen kører halvdelen, 5K, relæ -resultater såvel som sammenfattelse. 2019 Lace Up Run Race Disc

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *