Flow Fitness Uncategorized Is er kulhydrater, ikke?

Is er kulhydrater, ikke?

Selvom jeg var fuld fra middagen, har isen i fryseren kaldt mit navn. Så jeg havde noget toppet med en granola -bar såvel som noget chokoladesirup. Lidt over toppen, men det er nøjagtigt, hvordan jeg gør det. Hej, jeg har en 15 miler organiseret til i morgen – is er kulhydrater, ikke ???

Middagen var lige rester fra i går – pasta, bønner, fetaost såvel som broccoli. Så godt som jeg stjal et par af Ben’s brød, da jeg kan godt lide brød såvel som alle.
Mine nyeste videoer

Min smukke ægtefælle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min smukke ægtefælle i Pysch Ward: A Memoir
af Mark Lukach

Evaluering af lydbogen af ​​det allerbedste sælgende memoir, der blev udgivet 2017.

Er det en god lytning?
Jeg deler en hurtig evaluering af bogen, der tilbydes på hørbar.

Fra Amazon:

Et hjerteskærende, men alligevel håbefuldt memoir om et ungt ægteskab, der omdefineres af mental sygdom og bekræfter kærlighedens magt.

Mark såvel som Giulias liv sammen begyndte som en eventyrromantik. De faldt ind som klokken 18, blev gift på fireogtyve samt startede deres drømmeliv i San Francisco kort efter. Men da Giulia var syvogtyve, oplevede hun en skræmmende såvel som uforudset psykotisk pause, der landede hende i psykisk afdeling i næsten en måned. En dag var hun dynamisk såvel som godt justeret; Den næste, hun var vrangforestilling såvel som selvmord, overtalte, at hendes kunne lide dem ikke var sikre.

Spørgsmål:
Hvilken bog eller podcast lytter du til nu ??

Hvad burde jeg lytte til næste?!

Links til bogen såvel som andre evalueringer er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Næste op
Golden Retriever tager ikke sine piller!
02:19

Direkte
00:00
08:21
05:31

I morgen formiddag har jeg planlagt 15 miler. At køre så langt alene er ru? Selv hvis jeg har energi til at fortsætte med at køre, bliver jeg træt af mine hovedfilm. Det er da tankerne ”du burde bare stoppe” tankerne kryber ind. Jeg kan begynde at køre med den regionale løbegruppe. Så godt som jeg måske har Ben Bike -tur ved siden af ​​mig, når Miles bliver højere – det er fantastisk at have nogen til at holde dit brændstof!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey -vanskeligheder med at træne uge 1 Nå … da jeg valgte at registrere sig for at køre den dopey vanskelighed i sidste uge var jeg hovedsageligt overrasket

Sund varm chokolade i en træg komfur samt DIY -toppings bar

Sund varm chokolade i en træg komfur samt DIY -toppings bar

Enkel varm chokoladeopskrift til en gruppe. Sund 2 komponent varm chokoladeopskrift til husholdning eller fest. Præcis hvordan man laver hot co

Strande såvel som fløde smoothie skål opskrift

Strande såvel som fløde smoothie skål opskrift

Let smoothie i en skålopskriftsprotein pakket med yoghurt, ferskner, mælk såvel som spinat. miljøvenlig smoothie skål

Årets mest betydningsfulde maraton race -erklæring

Årets mest betydningsfulde maraton race -erklæring

Hvad er Walt Disney World Marathon Goofy Challenge? såvel som Dopey Challenge? info såvel som nøjagtigt hvordan du vælger, hvis du skal

Running Dopey Sværhedsgrad 2022 (Disney World Run Series)Running Dopey Sværhedsgrad 2022 (Disney World Run Series)

Jeg har lige registreret mig for at køre Dopey Challenge! Jeg har ikke købers anger … eller burde jeg sige, Runner’s anger – endnu. Jeg er

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race -opskrift

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race -opskrift

Impossible Burger Teriyaki Bowls opskrift på løbere. Før lang sigt eller pre race middag opskrift før løbende halvmaraton

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *