Flow Fitness Sports And Fitness Big Pharma går skøre reklameanabolske steroider til den amerikanske offentlighed

Big Pharma går skøre reklameanabolske steroider til den amerikanske offentlighed

af Millard Baker ~ Source

Større farmaceutisk forretning som Australiens fodboldlandshold Trøje ”krigen mod steroider” inden for sport Spaniens fodboldlandshold Trøje praktisk talt så meget, som de kan lide lovgivningerne, der tillader reklame for direkte til forbruger. Steroiderne i baseball -detraction inklusive Barry Bonds samt BALCO leverede medicinfirmaer som Abott Laboratories Masser af chance for at promovere deres flagskibstestosterongel til millioner af amerikanske mænd.

Mens regeringens steroidundersøgelse af obligationer omfattede hans udnyttelse af en testosteron transdermal forstået som ”cremen”, har millioner af baseballfans været hektiske køb af deres egne juridiske, testosterontransdermale produkter, der tilbydes under navne som Androgel.

”Alt i et uventet har du fået disse enorme spillere med en hel del penge ved at bruge forbrugernes instruerede reklame til ændring af landskabet,” sagde Dr. Natan Bar-Chama, en læge på Install Sinai Medical Facility i New York. ”De ser potentialet, de ser markedsvæksten årligt såvel som det er ekstremt imponerende.”

Testosteronudskiftningsterapi (TRT) såvel som testosteronprodukter er klart gået mainstream. Det ser ud til, at alle bruger steroider (i typen af TRT) i dag. IMS Health and Wellness rapporterede, at hormon (steroid) recept har forbedret praktisk talt 90 procent i løbet af de sidste fem år med verdensomspændende salg, der når 1,9 milliarder dollars.

Det førende testosteronprodukt er Androgel af Abbott Laboratories. Imidlertid afviser Watson Pharmaceuticals såvel som Eli Lilly at blive udeladt såvel som har markedsført deres egne steroidprodukter i henholdsvis udviklingen Rangers FC Trøje af androderm såvel som Axiron.

Producenterne af disse testosteronprodukter øger det beløb, der er dedikeret til at annoncere disse steroider til ellers sunde ældre fyr over hele verden. Steroidproducenterne føler, at de kan gøre steroidindivider ud af mindst 15 millioner amerikanske fyr såvel som utallige antal fyr rundt om i verden.

Budgetterne til steroidannoncering, i typen TRT såvel som lavt testosteronprint såvel som tv -reklame Ifølge Kantar Media.

Den fremragende ironi er nøjagtigt, hvordan Barry Bonds ‘anvendelse af transdermal testosteron kan demoniseres, mens anvendelsen af en lignende transdermal gel på samme tid fejres i samfundet.

Kilde:
Perrone, M. (10. september 2012). Testosteron -reklame Frenzy trækker skepsis. Hentet fra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *