Flow Fitness Sports And Fitness Min Lil Brother’s High School Graduation Party og Great Mexican Food

Min Lil Brother’s High School Graduation Party og Great Mexican Food

Hej! Denne weekend var min lillebror’s High School Graduation Party !! Så jeg vil dele nogle af højdepunkterne, fordi min mor gjorde meget let og søde midtpunkt og havde et bord dekoreret med sine skolefotos. Alt kom godt ud, og det var sjovt!

Partiet var på La Barca Grill og Cantina – en mexicansk restaurant i Downey, CA. Jeg havde ikke været der før. Mine forældre skulle have festen i deres hus, men måtte ændre det op, fordi de arbejder på gården. Heldigvis var dette sted temmelig tæt på hjemmet og har et værelse, du kan leje til fester. Boom.
Mine nyeste videoer

Athleta Running Shorts Review.MP4
Ingen gnidning kører shorts til kvinder. Ny gennemgang af Athleta Hiit It 9 i Inseam Shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Næste op
Min smukke kone i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Direkte
00:00
08:21
08:21

Til reference (og fordi jeg altid er nysgerrig, hvor tingene er i forhold til et punkt, jeg måske kender) her er et kort over, hvor Downey er placeret med et par andre interessepunkter:

* Bemærk: Jeg mærkede nogle løb rundt i det sydlige Californien – kontroller min løbsrabatter, hvis du vil registrere og spare nogle penge. Det er tid til at begynde at træne til efterårets halvmaraton og maraton nu !! Dette inkluderer Lace Up Race Series og Long Beach Marathon / Half. *

Vi kom der tidligt og dekorerede lidt. Jeg gav min mor nogle ideer til midtstykkerne, men hun satte dem sammen. Jeg kunne godt lide ideen om at bruge hans gradueringsbillede, fordi vi fejrer ham, og det var et godt billede!

For at fremstille de midtstykker, du har brug for: glasvasecylinder, farverigt strimlet papir, pinde, byggepapir, fotos [plus saks og lim for at skære og indsætte fotos].

På pinden: Lav flagene med klasseåret/navnet. Sæt billedet på byggepapir. Gør tillykke med beskeden.

Vi sætter dem sammen på restauranten, men du kan gøre det før og transportere dem omhyggeligt.

Gavebordet var dekoreret med et stort plakatbræt, der havde hans skolebillede fra hvert år fra børnehaven til 8. klasse. Vi satte også hans eksamensbevis (det giver også en god dekoration), fotos fra hans aktiviteter, balloner, farverige servietter og en kasse til kort. Kortboksen blev mærket, så folk vidste, hvad det var til.

Min far fik en DJ, men den blev ikke til den kinda -fest. Jeg elskede dog hans klistermærker! Spis Sleep Skratch Gentag … hvor er løbet?!

Aaaaand fordi det var en lørdag … og vi er mexicansk … og margaritas findes …

Der var en masse margaritas at have!

Da det var en stor gruppefest, var der en forudindstillet menu med 4 valg plus en børns menu. Alle valg blev serveret med tortillas. Plus chips og salsa selvfølgelig!

Menuen:

Carne Asada med grøn løg, guacamole serveret med bønner og ris

Kylling enchiladas lavet med grøn chili serveret med bønner og ris

Pollo a la plancha grillet kylling med hvidløg og løg serveret med bønner og ris

Camarones al Mojo de Ajo rejer sauteret med hvidløg serveret med bønner og ris

Min sil fik enchiladas

Mine brødre fik begge carne asada

Jeg fik kyllingen a la plancha. Alt var såååå godt.

Then we cut the Costco cake and fell into a pleased food coma.

Overall: everything was awesome. I’d eat there again. I’d eat Costco cake again (even though my mother didn’t get the flavor I’d pick). I’d steal some of my brother’s guac again while waiting for my food.

And I’d love a margarita best now. Cheers!

Send mig projektmappen

102Save

Sharing is caring!

102

Pin

Del

Tweet

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *