Flow Fitness Uncategorized Kan bodybuilding være usund?

Kan bodybuilding være usund?

af Josh Hodnik

Bodybuilders nåde forsiden af magasiner, der viser offentligheden, hvad sundhed og velvære skal være, men er denne virkelighed? Videnskab har vist os, at det at have ekstra muskler og at være mager er sundere for alle, men at tage det til det ekstreme kan have konsekvenser. Det er åbenlyst, at det at træne og se din diæt har sine fordele. Det forbedrer kardiovaskulær funktion, øger knogletætheden og forbedrer glukosetolerance. Listen fortsætter. På den anden side kan det have den modsatte sundhedseffekt på den anden side, og de metoder, der bruges til at gøre dette, kan have den modsatte sundhedseffekt.

Overdreven kalorieindtag
Mange bodybuildere i dag sætter deres kroppe gennem helvede for at se ud som de gør. I løbet af højsæsonen forbruger de fleste bodybuildere overdreven kalorier for at pakke på så meget størrelse som de kan, inden du slankekure til et show. Nogle fyre forbruger opad af 6K kalorier pr. Dag. Denne form for madindtag er påkrævet for en bodybuilder på 300 pund for at bevare sin størrelse eller tilføje mere muskelmasse, men dette kan tage en vejafgift på kroppen. For meget protein kan føre til højere niveauer af homocystein, et biprodukt af proteinmetabolisme, der kan være en risikofaktor for hjertesygdomme. Overdreven proteinforbrug over lange perioder kan føre til irreversibel nyresygdom. Overforbrug af kulhydrater og fedt kan beskatte fordøjelsessystemet over længere tid, og det kan have negativ indflydelse på lipidprofiler. Mens de fleste problemer vender tilbage til normale, efter at kalorier sænkes over Kashima Antlers Trøje tid, kan der muligvis opstå permanent skade, når overskydende kalorier forbruges i årevis.

Misbrug af anabolske steroider
Det er ingen hemmelighed, at steroidbrug er blevet et almindeligt sted i bodybuilding -sporten. Der er mange bodybuildere, der bruger anabolske steroider ved lave til moderate doser, mens de holder deres helbred i tankerne, men der er dem, der skubber ting for at være meget større og slankere. Det er her bodybuilding bliver usund. Når man bruger enorme mængder steroider, spiller brugeren med deres langsigtede helbred. Bodybuilding -sporten er kommet frem. På samme tid er mængden af anabolske steroider, HGH og insulin, der anvendes. Jeg siger ikke, at alle succesrige bodybuildere i dag går over bord, men der er nogle, der er. Antallet af bodybuildere, der er døde i 30’erne og 40’erne i de sidste par år på grund af hjertesygdomme, slagtilfælde og organfejl, beviser dette.

Stimulerende brug
At have store mængder ekstra muskler, som mange bodybuildere gør, tilføjer en belastning på det kardiovaskulære system og andre organer i hele kroppen. Som med en overvægtig person har en bodybuilders hjerte jobbet med at pumpe blod til 100 pund ekstra væv. En bodybuilder vil have et mere effektivt hjerte end en overvægtig person fra træning, men det er stadig en belastning ikke desto mindre. Det er almindeligt for bodybuildere at lide af søvnapnø, især i løbet af højsæsonen, når deres vægt er den højeste. Dette kan resultere i en mangel på LOSC Lille Trøje ilt, mens du sover, hvilket fører til en højde i blodtrykket og en følelse af sløvhed. I dette tilfælde henvender mange sig til en slags stimulant for at imødegå energitabet og lægge endnu mere TSG 1899 Hoffenheim Trøje belastning på hjertet og det kardiovaskulære system.

Diuretika
Bodybuildere, der forbereder sig på et konkurrenceløst, den mest muskuløse og hårdeste fysik mulig, og diuretika bruges ofte, når du opnår dette look. Afhængig af den type vanddrivende middel, der anvendes, kan det forårsage en elektrolytubalance, nyresvigt og en overflod af kalium. Af alle lægemidler, der bruges af konkurrencedygtige bodybuildere, er diuretika en af de farligste. Pro bodybuilder, Mohammed Benaziza døde efter en konkurrence på kun 33 år gammel på grund af svær dehydrering fra vanddrivende brug.

Lukning
Bodybuilding begyndte først som en sport, der portrætterede helbred, styrke og velvære, men har det udviklet sig til noget andet? Er det blevet mere om muskler end helbredet? Bodybuildere bliver større og større hvert år. Der har været et krav fra fansen om at se en større og mere strimlet fysik på scenen, og til sidst skal noget give. Der er kun indtil videre, at den menneskelige krop er villig til at gå uden at ofre helbredet. Der er nogle fordele på topniveau, der har nået deres niveau med minimal stofbrug og har været ret sundt. Da genetik spiller en så stor rolle i bodybuilding -verdenen, var disse atleter i stand til at opnå succes uden at risikere deres helbred og/eller livet for den sags skyld. Bodybuilding handler ikke kun om stoffer. Træning, kost og genetik spiller naturligvis en betydelig rolle. Nogle mennesker er begyndt at se forbi det og direkte mod narkotikasiden, og det er grunden til, at bodybuilding er blevet mere og mere usund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *