Flow Fitness Sports And Fitness Indsigt i Ronda Rouseys kamp og godkendelsesløn

Indsigt i Ronda Rouseys kamp og godkendelsesløn

Et emne, der adskiller MMA fra andre mainstream -sportsgrene, er tilgængeligheden af atletlønningsoplysninger. Offentligheden har klar adgang til lønninger, der er betalt til atleter i NHL, NBA, NFL, MLB. Selv individuelle sportsgrene som golf og tennis har offentliggjort punge. I en verden af MMA -fighter er lønnen langt mindre klar.

Ikke alle atletiske kommissioner rapporterer at kæmpe punge. De, der ikke kan omfatte skønsmæssige tal, såsom indkomst fra PPV -point og skønsmæssige bonusser. Retssager har imidlertid en måde at kaste lys over emner, der ellers er fortrolige. Ligesom Eddie Alvarez -retssagen tilbød indsigt i SL Benfica Trøje en ellers fortrolig kontrakt (Alvarez/Zuffa -kontrakt), har Ronda Rouseys tvist med Fight Tribe Management resulteret i offentligt tilgængelige grunde til dom, der giver indsigt i hendes kompensation fra MMA.

CSACs voldgiftsbeslutning centrerer sig omkring en “serviceaftale”, der opfordrer til manager Darin Harvey til at modtage “10% af alle Rouseys professionelle kompensation, herunder kompensation fra hendes professionelle kampe”. Selvom den Uruguays fodboldlandshold Trøje pågældende aftale blev underskrevet den 29. AS Roma Trøje januar 2013, afslører grundene til dom, at Harvey fungerede som Rouseys manager, fordi 2010 og endnu mere, at han indsamlede “indkomst” fra Rousey fra 1. januar 2010- 31. januar 2014 som følger:

Indkomst fra kampe – $ 25.608

Indkomst fra lønninger pr. Visningskampe – $ 23.180

Indkomst til sponsorering – $ 20.830

Forudsat at Harveys kompensation i denne tidsramme var den samme 10% som beskrevet i den omstridte “serviceaftale”, afslører nogle hurtige matematik, at Rouseys overskud fra 1. januar 2010 – 31. januar 2014 fra hendes “professionelle kampe” var som følger:

Indkomst fra kampe – $ 256.080

Indkomst fra lønninger pr. Visningskampe – $ 231.800

Indkomst fra sponsorering – $ 208.300

I alt – $ 696.180

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Hvad Ronda Rousey -voldgift kan instruere MMA -ledere og team -nedtagning af 5., 2014 med 3 kommentarer
Hvad Ray Borgs juridiske team kan lære af Ronda Rouseys kontrakts voldgiftsafgørelse af 3, 2018
Er UFCs nye ejere i en interessekonflikt som promotorer? 20. oktober 2016 med 5 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *