Flow Fitness Sports And Fitness 3 Almindelige maratonfejl De første timere laver

3 Almindelige maratonfejl De første timere laver

Jeg elsker altid at arbejde med førstegangsmaratonere. Jeg har for nylig coachet Kim Peiffer, en redaktør hos Instyle Magazine, for hendes første maraton i New York City i november. At træne hende har været noget nostalgisk. Følelserne førstegangsløbere oplever, mens de træner til deres store dag, løber spektret-fra ængstelig og begejstret for at truet, nervøs, Oreven en lille følelse af frygt. Jeg var ikke anderledes.

Jeg vil aldrig glemme at komme på bussen, der går i starten af mit første 26,2-mils løb i 2007 på London Marathon. Jeg kan huske, at jeg sagde farvel til min partner og forældre og var så overvældet af følelser, at jeg begyndte at rive op. Dit første maraton er en af en venlig oplevelse. Som min holdkammerat Deena Kastor – olympisk bronzemedalje i Athen Olympic Marathon og USAs rekordholder for maraton – forrådte mig før min første Southampton FC Trøje maraton, “Du får kun en chance for at gøre et første indtryk.” Gør din oplevelse en positiv ved at undgå disse alt for almindelige newbie-fejl.

Går ud for hårdt

De mange talte om, og tilsyneladende fejl, som førstegangsmaratonere begår, går for hårdt ud. Spændingen er vigtig, men lad det ikke blive din undergang. Teknologi er kommet så langt fra de dage, hvor jeg var nødt til at løbe med en klodset brystrem og murstensstørrelse, der vejer mig ned. Med din slanke monterede Fitbit Tracker kan du se din hjerterytme i realtid. At kende din hjerterytme, når Everton FC Trøje du træner, især under dine lange løb, kan hjælpe dig med at måle, hvad du kan opretholde til et helt maraton. Se dit nummer klatre, når du starter ud af porten? sænk farten. Uanset om jorden er flad, op ad bakke eller ned ad bakke, opfordrer jeg altid mine løbere til at objektivere for en jævn indsats (i modsætning til et jævnt tempo), som bedst måles af hjerterytmen.

Glemmer at overvåge ernæring

Den næste store fejl, som jeg ser, at førstegangsmaratonere begår, er ikke at øve pre-race og in-race ernæring. Før du rammer jorden løb, brændstof smart. Mange førstegangsmaratonere rammer en væg, fordi de er carb-udtømt efter 2 eller meget flere timers løb. Vejen til at udligne dette er at både kulhydratbelastning to dage før dit løb og nå ud til let at være carbs under løbet.

Når du Ecuadors fodboldlandshold Trøje begynder at træne til et maraton, burde du se på løbsstedet og finde ud af, hvilken slags elektrolytdrik de vil tjene på banen. Gå derefter og afhent den nøjagtige drink, der skal bruges i løbet af hver lang løb i din træning. Det er nemmest for din krop at fordøje kalorier på flugt, når du stadig er noget frisk, selvom du ikke er sulten eller tørstig. Forbered dig til dette (og mindsk din risiko for mavebesvær) ved at drikke 6 til 8 oz af en elektrolytdrik hver 2. til 3 miles af løbet og på lange træningsløb.

Derudover skal du gøre et punkt for at bruge dine lange løb til at forfine dit måltid før marathon. Find hvad der fungerer for dig og hold dig med det. Min partner Sara og jeg er heldige at blive sponsoreret af Cytomax og muskelmælk, og jeg har opdaget den morgenmad, der fungerer bedst for mig, er en ryster lavet med 300 kalorier cytocarb og en øse muskelmælk.

Iført de forkerte sko

Den sidste fejl er en spilskifter: sko. Løb kræver ikke meget gear, men det er vigtigt at få dit sko valg rigtigt. Jeg har arbejdet med et af børnene på vores lokale gymnasiums langrendsteam, der har kæmpet med en skade. Så snart jeg satte ham i det passende par sko, var han med det samme i stand til at løbe og træne igen.

Så hvilke sko burde du være i? Parret, der er bedst for dig. Jeg kan varmt anbefale at gå til din lokale løbende butik og få dem til at se, du løber, så de kan anbefale et par, der er bedst til din mekanik. Fokus på bare stil og pris kan styre dig i den forkerte retning. At finde det bedste par kan forhindre dig i at blive såret, så hvis du har brug for at betale lidt meget mere for kvalitet, er det penge, der er godt brugt. Husk også at vælge smart fodtøj, selv i din nedetid.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Ryan Hall

Ryan Hall er en tidligere professionel distanceløber. Han er en af Amerikas førende distanceløbere og repræsenterede USA i de olympiske lege i 2008 og 2012. Han løb en af de hurtigste maraton nogensinde og sluttede 4. ved Boston Marathon i 2011 og holder den amerikanske rekord for halvmaraton i 59:43.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *