Flow Fitness Uncategorized Bedst af august 2015

Bedst af august 2015

Hej! Hvordan går det? Jeg er over lige her og nyder de samlede divaer med Vegas på sofaen. Han kan godt lide at jeg er afhængig af tv, da han har det som om jeg er lige her for at hænge ud med ham, såvel som vil have mig til at ændre min løbende blog til en kattebilled -blog.

Det er september!
Mine mest aktuelle videoer

Min charmerende ægtefælle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min charmerende ægtefælle i Pysch Ward: A Memoir
af Mark Lukach

Evaluering af lydbogen af ​​det allerbedste sælgende memoir, der blev udgivet 2017.

Er det en god lytning?
Jeg deler en hurtig evaluering af bogen, der tilbydes på hørbar.

Fra Amazon:

Et hjerteskærende, men alligevel håbefuldt memoir om et ungt ægteskab, der omdefineres af mental sundhedsproblem samt bekræfter kærlighedens magt.

Mark såvel som Giulias liv sammen begyndte som en eventyrromantik. De faldt ind som klokken 18, blev gift på fireogtyve samt startede deres drømmeliv i San Francisco kort efter. Men da Giulia var syvogtyve, oplevede hun en skræmmende såvel som uforudset psykotisk pause, der landede hende i psykisk afdeling i næsten en måned. En dag var hun livlig såvel som godt justeret; Den næste, hun var vrangforestilling såvel som selvmord, overtalte, at hendes kunne lide dem ikke var sikre.

Spørgsmål:
Hvilken bog eller podcast lytter du til nu ??

Hvad skal jeg lytte til næste?!

Links til bogen såvel som andre evalueringer er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 4
01:21

Direkte
00:00
08:21
05:31

Dette år er fløjet af overraskende hurtigt. Jeg forstår, at alle siger, at jeg har sandsynligvis haft et af de groveste år i mit liv indtil videre. Der var nogle utroligt lange dage derinde, så jeg antager, at det er derfor, jeg har lyst til, at det er underligt, at det er 3/4 over. Jeg har virkelig ikke været så hektisk som normalt med løb eller rejser heller. Jeg ser frem til efterårsmaraton såvel som halvmaraton -sæsonen. Plus nogle meget mere rejser!

Men inden vi træder frem, lad os se ægte hurtigt tilbage. Lige her er mit foretrukne løb spiser samt gentag blogudgivelsen fra august.

Favoritkørsel

Kører ned ad Las Vegas -striben

Også inspicere …

Half Marathon Training Plan

Favorit spiser

Mine fave vandmelonopskrifter!

Favoritudgivelse, jeg gerne vil gentage

Resultater af fortjenestemæssige vanskeligheder – Jeg chokerede mig virkelig med denne udfordring. Jeg fik mig tilbage på banen med en renere diætplan såvel som følte mig virkelig stor i slutningen.

Spørgsmål: Hvad var den allerbedste del af august for dig?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Foretrukne løbende tøjmærker Ideel nu, hvad er min opgave & HR spørgsmål

Foretrukne løbende tøjmærker Ideel nu, hvad er min opgave & HR spørgsmål

Mine foretrukne løbende gearmærker såvel som har brug for at køre tøj såvel som sko. Marathon koniske tip. Kører såvel som hjerterytme

Glædelig nytår fra Run Eat Gentag!

Glædelig nytår fra Run Eat Gentag!

Glædelig nytår !! Jeg er tilbage fra en lil -fritid såvel som vil sende dig fineste ønsker til 2022. Jeg savnede dig såvel som blogging såvel som f

Årets allerbedste løb, der kører såvel som opskrifter!

Årets allerbedste løb, der kører såvel som opskrifter!

Præcis hvor mange miles jeg løb i år. De allerbedste løb såvel som at køre ideer alt sammen i et indlæg! Inspicér den samlede mile -optælling såvel som CaloE -mail konkurs såvel som foretrukket løb spiser samt gentag blog podcast 86

E -mail konkurs såvel som foretrukket løb spiser samt gentag blog podcast 86

Hej!! Præcis hvordan har du det? lang tid siden sidst!! Jeg er blevet utroligt overvældet med en hel del voksne opgaver, jeg har lader stablet over

Din løber, eater, besøgende spørgsmål- Insta Story (Jan del 2) podcast

Din løber, eater, besøgende spørgsmål- Insta Story (Jan del 2) podcast

Dine bekymringer ved løb, blogging, hår, udholdenhedstræning såvel som mere! Jeg besvarer alle de bekymringer, der kom i dette

Kør spis gentag Q & A-May del 1

Kør spis gentag Q & A-May del 1

Må bekymringer såvel som svar – 1 dine bekymringer fra løbet spiser gentagen Instagram Story Box. Vi taler om, hvad jeg gjorde

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *