Flow Fitness Sports And Fitness Hvad jeg opdagede i denne uge såvel som en markør for at gøre din årlige Appt

Hvad jeg opdagede i denne uge såvel som en markør for at gøre din årlige Appt

Hej! Hvordan går det? Håber du er sikker. Al orkanens ødelæggelse fra Harvey såvel som nu i Florida er uheldigt såvel som skræmmende. Bed for alle berørte.

Jeg har haft en ekstremt hektisk uge! Så godt som jeg opdagede meget undervejs. Dette er hvad jeg opdagede i denne uge …
Mine nyeste videoer

Marathon Training Day 6
Marathon Training Day 6. Kørsel af blogopdatering.

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 19 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 3
00:51

Direkte
00:00
08:21
01:19

1. Kørsel med musik (og når jeg forstår, har jeg en tidlig aftale) får mig til at løbe hurtigere!

2. At løbe i det varme får mig til at løbe langsommere.

3. Jeg spiser mango bedst efter at have skåret det, stå over disken som en vilde. Dette er fra tidligere i dag, men jeg skærer ligeledes en hjemme hos mine forældres hjem, såvel som min søskende gik i køkkenområdet såvel som sagde, at jeg var et dyr. Jeg er. Så godt jeg er ligeglad, kan jeg godt lide det.

4. Når du er på dag 196 af en varm bølge i det sydlige Californien (give eller tage, har jeg ikke holdt præcise tælling) smoothies er fantastiske til morgenmad såvel som snacks samt dessert efter frokost.

5. Den nærmeste drev-thru Starbucks åbner kl. 04:30.

6. Ocean Air har spændinger, der lindrer egenskaber. Jeg føler mig altid så meget bedre efter et par dybe indåndinger på stranden.

7. Jeg opdagede ikke rigtig noget med denne salat … dog fyldte jeg den op med masser af grøntsager. Proteinet er i bunden.

8. Svedt Betty sendte mig et par af deres leggings fra metoden overalt i verden aka hvor som helst ikke Californien alias i dette særlige tilfælde – London.

Jeg lærte … Jeg kan bære leggings med et mønster!

Ja, jeg forstod, at jeg teknisk set kunne bære nogen form for leggings, før jeg aldrig gør det. Jeg er meget tøvende med at bære leggings med et mønster, da det telefonopkalder interesse for min røv såvel som lår-hvilket gør mig selvbevidst. Men fordi det smukke svedige Betty -hold sendte mig disse, ønskede jeg virkelig at give dem en testkørsel.

Og forstår du hvad? Jeg havde det godt. Jeg var ligeglad med halvdelen så meget, som jeg troede, jeg ville. Virkelig var jeg ligeglad!

Jeg havde dette koncept, at jeg ville være meget ubehagelig, hvis jeg nogensinde brugte levende eller mønstrede yogabukser eller leggings. Det var virkelig ingen enorm aftale. Disse er lidt stramme, så jeg sandsynligvis burde gå op i en størrelse – så der er det. Jeg var dog ikke bekymret for, hvad jeg så ud som, eller hvad folk overhovedet troede.

Jeg bekymrer mig typisk ikke over, hvad folk tror på nøjagtigt, hvordan jeg ser så godt ud som hovedsageligt bare ikke ønskede at sætte mig selv i en indstilling, hvor det var passende til mit liv. Jeg mener, det er vigtigt at beskytte din mentale sundhed og velvære såvel som kropsbillede. såvel som hvis det indebærer at undgå at udløse eller ugunstige omstændigheder – gør det, der er fineste for dig.

Opdatering såvel som påmindelse: Jeg havde et Gyno -besøg i går. Fordi jeg evaluerede for HPV, har jeg været nødt til at gå meget hyppigere for at sikre, at det ikke kom tilbage.

På allerførste gik jeg hver 3. måned. Men fordi jeg vurderede ugunstig for HPV for et par GO’er til i træk – jeg er tilbage til en årlig eksamen. Det er ikke sjovt, men det er virkelig ikke et stort tilbud. Det skader ikke. Det er ikke akavet. Det er meget hurtigt.

Så her er en smule PSA at tage sig af din krop såvel som rutine din check-up i dag, hvis du ikke har haft en i år. Jeg burde ligeledes gøre en fuld fysisk snart – så dette er en markør for mig også!

Her er min udgivelse på HPV

Her er endnu en offentliggørelse på et overholdt besøg

Spørgsmål: Hvad opdagede du denne uge?

Send mig projektmappen

1SAVE

Deling er omsorgsfuld!

1

Pin

Del

Tweet

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *