Flow Fitness Sports And Fitness 4 TRX -bevægelser, der vil hjælpe dig med at køre stærkt

4 TRX -bevægelser, der vil hjælpe dig med at køre stærkt

Det plejede at blive antaget, at det var en bedre løber, du bare havde brug for at køre mere. Men i disse dage siger adskillige løbende trænere, at det hele handler om krydsuddannelse. ”Når du løber meget – uanset om du vælger lange afstande eller bare racker miles hele året – kan din krop nedbryde, og du kan blive såret,” siger Alex Morrow, en personlig træner, løbende coach og ejeren af Resolute Kører i Birmingham, Alabama. ”Derfor er du nødt til at forblive stærk. Ved styrketræning vil du være sandsynlig for at holde korrekt form, sænke din risiko for skader og finde dig selv i stand til at løbe hurtigere og videre. ”

Hvis du har adgang til en TRX -ophængstræner, et træningssystem, der Sport Club Internacional Trøje består af to stropper, der hænger fra et ankerpunkt (som en væg, dør eller bar), kan du arbejde hele din krop – især din kerne. ”For en løber er kernen dit kraftcenter, så det faktum, at TRX fokuserer på dette område, gør det ideelt,” siger Morrow. ”Plus, TRX -øvelser har typisk et element af ubalance til dem. Jo meget mere du gør dem, jo bedre er du til at stabilisere din krop – en færdighed, der er vigtig for at løbe. ”

TRX -øvelser for løbere

De følgende fire TRX -ophængstræner bevæger sig, bygger muskler afgørende for bedre kørselsform og forebyggelse af skader. Start med tre sæt med fem reps, og arbejd dig op til tre sæt med 10 reps af hver af disse øvelser.

TRX enkelt-ben squat
Mål: glutes, quads, hamstrings

Start i en stående position, og hold en aftale med i hver hånd. Bøj bedste knæ lidt og løft venstre ben ud lige foran dig et par centimeter fra jorden. Squat ned, holder venstre fod fra jorden og holder brystet op og kernen forlovet. Sørg for, at dit bedste knæ forbliver over din bedste ankel (lad ikke knæet gå for langt frem). Skub gennem dit bedste ben for at vende tilbage til stående. Afslut alle reps på det ene ben, før du skifter til det andet. Hvis du vil gøre denne flytning lidt lettere, skal du bøje forbenet eller lade benets hæl hvile på jorden.

TRX krydsbalance lunge
Mål: gluteus medius (ydersiden af hoften)

Start i en stående position, og hold en aftale med i hver hånd. Trin diagonalt tilbage med din bedste fod, så den lander bag og lidt uden for dit venstre ben. Nedre nede (som om du laver en Curtsy), indtil dit venstre lår er parallelt med gulvet. Stå op igen og gentag alle reps på det ene ben, før du skifter til det andet.

TRX skrå crunch
Mål: Kerne – især skrå

Start i Belgiens fodboldlandshold Trøje en plankeposition, med hænderne under dine skuldre, ryg lige, kerne forlovet og fødder i håndtagens vugge. Derfra skal du holde dine fødder sammen og trække knæ direkte til brystet, og skub dem derefter bedst ud uden at lade dine hofter falde. Træk derefter knæene op i en vinkel mod din bedste albue. Træk dem derefter op i en vinkel mod din venstre albue. Det tæller som en rep.

TRX suspenderet Lunge
Mål: glutes, quads, hamstrings, hoftefleksorer

Stå vender væk fra væggen med bedste fod i begge vugge. Sæt dig ned i en enkelt ben, og hold venstre skinneben som vinkelret på gulvet som muligt. Nedre nede, indtil dit bedste knæ praktisk talt er ved at røre jorden, derefter skubbe gennem dine hæle, stige op igen. Hold brystet lodret, kernen forlovet og skuldre tilbage hele tiden. Gentag alle reps på det ene ben, før du skifter til det andet.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med Urawa Red Diamonds Trøje din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Alice Oglethorpe

Alice Oglethorpe er freelance forfatter og redaktør med base i Chicago, IL. Hun dækker sundhed, lykke, fitness og alt andet, der piques hendes interesse. Hendes arbejde er vist i O, Oprah -magasinet, selv, form, fitness, redbook, sundhed, bedre hjem og haver, psykologi i dag, god husholdning og mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *